У Медмістечку спалах Covid-19

Київську міську клінічну лікарню №6 закрили через раптовий спалах коронавірусної інфекції. 

Спалах інфекції виник серед медперсоналу. На даний момент невідомо про точну кількість інфікованих. Відомо, що, в основному, це медики з відділень неврології, кардіології, терапії та травматології. Зараз частина медиків відправлені на лікування в Олександрівську лікарню, інша частина – знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Причина масового зараження лікарів і медсестер банальна – відсутність належного захисту. Навіть після того, як заклад було визначено опорним для прийому хворих з пневмонією, не було вжито заходів щодо забезпечення належного рівня захисту персоналу: адміністрація лікарні, і, зокрема, головний лікар, не забезпечили персонал захисними костюмами, респіраторами, рукавичками і окулярами.

Київ Інформ очікує на офіційний коментар від МОЗ

Джерело

Next Post

У Чорнобильській зоні продовжують гасити осередки тління

Чт Кві 16 , 2020
У Зоні відчуження підрозділи ДСНС надають допомогу ДАЗВ у гасінні тліючих пеньків та деревини в осередках пройдених вогнем. Про це повідомляє пресслужба ДСНС. “Станом на 7 год. 16 квітня у Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення підрозділами ДСНС надається допомога ДАЗВ у гасінні тліючих пеньків та деревини в осередках пройдених вогнем на […]
пожежа Чорнобиль

Можливо ви пропустили?