Київ виділить 400 млн грн на боротьбу з коронавірусом

КМДА
Фото: Роман Пєтушков

Понад 400 мільйонів гривень зі столичного медичного бюджету на 2020 рік, які вдалося зекономити, підуть на забезпечення лікування хворих на COVID-19.

Сьогодні Київрада має за це проголосувати, повідомляє сайт КМДА

Гроші вдалося заощадити завдяки постанові уряду, якою було звільнено від оподаткування придбання товарів, робіт та послуг медичної галузі. Після цього проект Департамент охорони здоров’я КМДА вніс зміни до програми «Здоров’я киян», які сьогодні будуть винесені на голосування.

«Постанова Кабінету Міністрів України звільнила від оподаткування придбання товарів, робіт та послуг медичної галузі. Це дає нам змогу шляхом внесення змін до програми «Здоров’я киян» 2020-2022 вивільнені кошти спрямувати на нагальні потреби. У даному випадку – на забезпечення пацієнтів, хворих на коронавірусну інфекцію, якісним лікуванням», – пояснила директорка Департаменту Валентина Гінзбург.

Раніше ми повідомляли, що в Києві відремонтували пішоходний міст через Броварський проспект.

Next Post

У Києві військовий медик вимагав 180 тисяч гривень у пораненого бійця

Чт Гру 17 , 2020
Військового медика Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь» затримали на вимаганні хабара. Про це повідомляє прес-служба ДБР. Медик налагодила механізм вимагання грошей від військовослужбовців, в тому числі учасників АТО і ООС, за сприяння в отриманні медичної документації для подальшого підтвердження групи інвалідності, отриманої внаслідок поранень і контузій під […]
ДБР

Можливо ви пропустили?