В Києві врятували кошеня із замурованого підвалу

кошеня

На Оболонському проспекті  кошеня застрягло в підвалі одного з будинків.

Про це повідомляє Kyiv Animal Rescue Group в Facebook.

Голос кошеняти лунав з важкодоступної частині підвалу, за цегляної перегородкою. Мешканці будинку викликали службу порятунку.

кошеня

Після демонтажу перегородки, проведеного ручним інструментом, виявилося, що кошеня знаходиться у вузькій, глибокій щілині, заваленої чиїмись кістками. Ймовірно, в цьому місці вже гинули раніше інші тварини, які не змогли вибратися звідти самостійно, – йдеться в повідомленні служби.

Для того, щоб врятувати тварину довелось спочатку розчищати завал, а потім діставати потерпілого за допомогою телескопічного захоплення.

кошеня

Від тривалого перебування у вузькій, холодної щілини, кошеня знаходилось у важкому стані і потребувало екстреної госпіталізації – температура нижче 36, виснаження, переохолодження. Стан стабільно важкий, – додають рятувальники.

Раніше ми повідомляли, що від коронавірусу в Охматдиті помер 12-річний хлопчик. 

Next Post

Сферу обслуговування до 2021 року повністю переведуть на українську мову

Вт Гру 1 , 2020
Спілкуватися на іншій мові можна буде виключно на прохання клієнта. З 16 січня 2021 року всі постачальники послуг в Україні, незалежно від форми власності, повинні обслуговувати споживачів і надавати інформацію суто українською мовою. Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь у Facebook категорично нагадав про обов’язкове спілкування українською мовою в установах сфери обслуговування. […]
Українська мова

Можливо ви пропустили?