Під Києвом під ніж пустять мільйони троянд

Під Києвом, у тепличному комплексі «Асканія-Флора», що спеціалізується на вирощуванні троянд, готуються знищувати левову частку вже готової продукції.

Причиною для такого рішення стали карантинні обмеження, введені по всій Україні з-за коронавіруса. Про це розповів комерційний директор компанії Віктор Федоренко.

За його словами, попит на квіти в країні з-за карантину різко впав, позбавивши компанію ринку збуту. Майже всю свою продукцію підприємство реалізовувало в Україні – до 90% всіх квітів. Тепер же квіти, зокрема, троянди, не цікавлять українців – їм важливіше більш нагальні питання.

«За два десятиліття роботи підприємства ми вперше стикаємося з такою ситуацією», – зазначив Федоренко, додавши, що більшу частину готової продукції доведеться знищити. В даний час підприємство намагається заощаджувати на електроенергії, але постійні відключення сильно впливають на якість квітів.

Next Post

В Україну із ОАЕ спецрейсом доставили гумдопомогу і 113 українців

Сб Кві 11 , 2020
Вчора ввечері в аеропорту «Бориспіль» здійснив посадку спецлітак із Об’єднаних Арабських Еміратів, який доставив до України гуманітарний вантаж. Крім того, на літаку прилетіли з ОАЕ додому 113 українців. Всього було доставлено 10 т гуманітарної допомоги, яку надали Україні ОАЕ для боротьби з коронавірусом. В Україну доставлено 15 тис. медичних халатів, 20 тис. захисних […]
бориспіль

Можливо ви пропустили?