На Оболоні розпочалася реконструкція колектора

Розпочато реконструкцію каналізаційного колектора, розташованого на Оболонському проспекті від станції метро «Мінська» до станції метро «Оболонь». Про це повідомили у ПрАТ «АК «Київводоканал».

На час робіт водопостачання та водовідведення споживачів обмежуватись не буде – відведення стоків здійснюватиметься через інший колектор із залученням тимчасових каналізаційних насосних станцій та трубопроводів.

У результаті реконструкції колектору буде забезпечене безперебійне водовідведення значної частини житлового масиву Оболонь. Завершення робіт планується на кінець цього року. Фінансування за проектом буде здійснюватися з бюджету міста за Програмою економічного і соціального розвитку Києва на 2019 рік.

Колектор був збудований у 1973 році з чавунних труб і під дією газової корозії зазнав значного ушкодження.

Щоб запобігти виникненню аварійних ситуацій, було вирішено реконструювати колектор методом санації – затягування в існуючу трубу гнучкого полімерного рукава загальною довжиною 1093 м. Крім того, буде замінено 22 каналізаційних колодязя, ще на 4-х будуть виконані ремонтні роботи.

Next Post

Вночі у Києві спалахнула пожежа на річковому вокзалі

Чт Вер 26 , 2019
У Києві на Поштовій площі спалахнула масштабна пожежа. На причалі річкового вокзалу горіли дві одноповерхові будівлі. Про це повідомляє “Інформатор”. Пожежа почалася в ніч на 26 вересня. Виклик надійшов близько 4:50 ранку. “Коли прибули рятувальники, то вогнем було охоплено одну будівля і полум’я вже поширилося на сусідню. Пожежі був привласнений […]

Можливо ви пропустили?