Витривалий і незламний: рятувальник ДСНС пробіг 50 км у повному спорядженні

У неділю, 17 вересня, у День Рятівника Володимир Сковородка пробіг у повному спорядженні ультрамарафонську дистанцію в 50 кілометрів. Це новий рекорд України.

Про це повідомили у пресслужбі МВС.

Повідомляється про те, що маршрут пролягав вулицями Києва, його околицями та в центрі столиці. Після рекорду рятувальник пробіг ще 12,7 км. Вага повного спорядження пожежного-рятувальника перевищує 25 кілограмів, але він не завадив герою побити рекорд.

“Подолання такої відстані має продемонструвати силу та витривалість українських рятувальників, які першими приходять на порятунок”, – повідомили у МВС.

Зазначається, що маршрут пробігу спеціально збудували таким чином, щоб привернути увагу людей до місць влучення окупантів Києвом. Забіг присвячений пам’яті загиблих та цивільних рятувальників, які стали жертвами бомбардувань Російської Федерації.

ДСНС пробіг

Next Post

Температурний рекорд. Такого не було майже 100 років

Пн Вер 25 , 2023
В суботу, 23 вересня, у Києві зафіксували температурний рекорд: середньодобова температура повітря виявилась найвищою за час проведення спостережень для цього дня і склала +20,6°С. Про це повідомили в Центральній геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневського. За даними спостережень метеостанції, 23 вересня у Києві середньодобова температура повітря виявилась найвищою за час проведення […]
Температурний рекорд

Можливо ви пропустили?