Через пожежу у багатоверхівці загинула людина

У житловому будинку Святошинського району Києва ввечері в неділю, 8 вересня, сталася пожежа, в якій загинула людина. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Києва.

Як відомо, горіла квартира на верхньому поверсі дев’ятиповерхового будинку. Пожежа почалася близько 17:00 за адресою проспект Леся Курбаса, 5а.

Коли на місце прибули рятувальники, то вони негайно розпочали локалізацію. Пожежі було присвоєно ранг підвищеної складності, за яким було стягнуто додаткові сили ДСНС. Лише до 18:29 загоряння вдалося локалізувати, а о 18:57 загасити.

Під час обстеження квартири, рятувальники виявили тіло людини. Також під час гасіння з будинку евакуювали 30 осіб. На місці працювали дев’ять одиниць основної та спеціальної техніки, а також 40 осіб особового складу. Також чергували медики та правоохоронці.

Подробиці і причини спалаху з’ясовуються.

Джерело

 

Next Post

НБУ дозволив користуватися банківськими послугами по закордонному паспорту

Пн Вер 9 , 2019
Національний банк України дозволив використання закордонного паспорта для отримання банківських послуг. Про це повідомляє Державна міграційна служба. «Відтепер банківські установи можуть обслуговувати фізичних осіб-резидентів як на підставі паспорта громадянина України (в формі ID-карти або книжки), так і на підставі паспорта громадянина України для виїзду за кордон – про це йдеться […]

Можливо ви пропустили?