На Київщині у семи містах продовжили карантин через грип

У Київській області в дитячих навчальних закладах Переяслава, Броварів, Фастова, Вишгорода, Ірпеня, Бучі та Вишневого продовжили карантин ще на тиждень. 

Так, карантин продовжено в закладах загальної середньої освіти комунальної форми власності міста Бровари з 10 до 15 лютого 2020 включно. До 14 лютого триватиме карантин у навчальних закладах Переяслава.

У школах Фастова з 28 січня тимчасово призупинено навчальний процес. З 29 січня в школах Борисполя оголошено карантин з метою недопущення загострення епідеміологічної ситуації. З 30 січня карантин ввели у восьми школах Вишгородського району Київщини. З 3 лютого освітній процес у школах почали призупиняти в Бучі. З 6 лютого на карантин закрилися школи Славутича, передає “ДТ”.

За даними КМДА, у столиці освітній процес призупинено у 90 школах повністю і в 30 школах частково. Всього в столиці спостерігається зростання захворюваності на грип та ГРВІ на 26,1% порівняно з попереднім тижнем.

Next Post

Будівництво метро на Троєщину у найближчому майбутньому не розлядають

Пн Лют 10 , 2020
Перший заступник голови Київської міськадміністрації Микола Поворозник визнав, що найближчим часом будувати гілку метро на Троєщину не будуть. Про це він сказав в інтерв’ю “Економічній правді”, говорячи про будівництво Подільського мостового переходу через Дніпро. Ним повинні поїхати не тільки автомобілі, а й потяги метрополітену. “Про будівництво [метро] рішення не приймалося […]
Метро-Киев

Можливо ви пропустили?