На ВДНГ пройде четвертий фестиваль крафтового пива Craft Beer Fest

Вересень – це осінь тільки у календарях. Насправді ж – це тепле літо, оксамитовий сезон. Саме тому, 2–3 вересня, ми влаштовуємо Четвертий фестиваль крафтового пивоваріння на ВДНГ.

Традиційно наливати хмільне наші броварі будуть у великому і світлому павільйоні №3. Для вашої зручності організатори зарезервували велику територію біля павільйону. Тут можна буде відпочивати на свіжому повітрі, сидячі на зручних пуфах.

Цьогоріч на фестивалі приймуть участь байкери Harley-Davidson Kyiv. з ними можна буде зробити фото на згадку!

На фестивалі будуть представлені провідні українські крафтові броварні з новинками, презентаціями та ексклюзивами. Ви зможете поспілкуватися з пивоварами, любителями хмільного, розширити свої знання про цей напій, познайомитися з новими смаками.

Також на фестивалі будуть грати кращі діджеї, а в субботу ввечері буде жива музика! Запалюватимуть фест O’Hamsters та Табула Раса!

Спеціально для фестивалю обыцяють нові дегустаційні келихи, які доповнять вашу домашню колекцію, вони ідуть у подарунок до кожного вхідного квитка.

Органызатори порадують новим і значно ширшим вибором закусок.


Группа у Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1635796353105900/

2–3 вересня
ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1
Реєстрація броварень – bit.ly/registrationofbreweries
Квитки – bit.ly/ticketsCBF2017
craftbeerfest.com.ua

Craft Beer Fest

Next Post

Оприлюднено кількість кримінальних інцидентів у районах столиці

Ср Сер 30 , 2017
За статистикою особлива активність злочинців спостерігається влітку — у сезон відпусток. З 1 червня цього року в столиці зареєстрували 1253 квартирні крадіжки та 858 пограбувань. Також з початку літа у Києві сталося 1393 крадіжки автомобілів та 413 незаконних заволодінь транспортними засобами. За даними правоохоронців, це на 20 — 30% більше, ніж у зимовий період. Лідерами за […]
Поліція

Можливо ви пропустили?