На Майдані розпочався концерт на підтримку підозрюваних у вбивстві Шеремета. Організатори назвали півтори тисячі учасників акції

Сьогодні о 12:00 на Майдані розпочалася акція на підтримку підозрюваних у вбивстві активіста Павла Шеремета — Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та Яни Дугарь.

Співорганізатор події Мар`яна Кордон так коментує концерт :«Площа зайнята людьми, півтори тисячі є десь. Ми просто висловлюємо свою підтримку своїм друзям і колегам. Ми граємо, пʼємо чай, спілкуємося і надихаємося»

Вона нагадала, що в анонсі події всіх потенційних учасників попереджали про неприпустимість появи політичної символіки на концерті, тож організатори повторили це зі сцени. Дівчина зазначила, що серед присутніх зберігається мирна атмосфера, радикальні методи впливу на розслідування поки що не плануються. Концерт закінчиться о 22:00.

Next Post

Мер Києва показав, як буде підсвічуватися жираф перед зоопарком

Нд Гру 22 , 2019
Вже наступного року повинна відкритися друга вхідна група у столичний зоопарк з боку вулиці Зоологічної. А біля нового входу відвідувачів зустрічатиме підсвічена фігура 15-метрового жирафа. Незвичайне підсвічування вже встигли протестувати. Тепер жираф переливається всіма кольорами веселки. Про це повідомили у прес-службі столичної мерії. ідео із зоопарку, де нещодавно протестували нову підсвітку, […]

Можливо ви пропустили?