На вул. Пухівській згорів двоповерховий склад

Рятувальники вночі гасили пожежу у двоповерховому складському приміщенні по вул. Пухівській, 1-А.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у м. Києві.

8 грудня о 22:55 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про загорання в двохповерховому складському приміщенні по вул. Пухівській, 1-А.

До місця виклику негайно було направлено рятувальників із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю до місця виклику було встановлено, що загорання сталося в окремо розташованому двоповерховому складському приміщенні розміром 65х 15 м.

Пожежу вогнеборцям вдалося локалізувати о 01:13 19 грудня, та о 02:10 ліквідувати.

Складність гасіння пожежі полягала в дальності розташування об’єкту, відсутністю протипожежного водопостачання на території об’єкту, а також невчасному повідомленні пожежно-рятувальних підрозділів про виникнення пожежі.

Внаслідок пожежі згоріли товарно-матеріальні цінності (цукор, борошно тощо) на площі 960 кв. м.

На місці події працювало 21 одиниця основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 73 чоловіка особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві.


ДЖЕРЕЛО

Next Post

Стало відомо, яку роль в корупційних схемах на УЗ відіграє екс-стриптизерка та коханка Балчуна

Вт Гру 20 , 2016
Перекладач та помічниця голови правління “Укрзалізниці” Войцеха Балчуна Вероніка Марчук-Пазура у Польщі працювала стриптизеркою, знялася у еротичному фільмі та була засуджена через корупційний скандал. Про це пише ІНФОРМАТОР з посиланням на  журналістське розслідування Всеволода Філімоненка. Наразі Марчук-Пазура є учасницею корупційних схем, впроваджених групою запрошених із Польщі реформаторів. Як з’ясував автор розслідування, фактично […]
укрзалізниця

Можливо ви пропустили?