В Києві 5 червня відбудеться безкоштовний вуличний гранд-концерт

Гранд концерт

Прес-служба Київської міської державної адміністрації повідомляє про те, що в центрі столиці в суботу, 5 червня, пройде open-air гранд-концерт “Зірки світової опери”.

Захід пройде на Софіївській площі, в самому центрі Старого Києва, 5 червня в 19:30.

Участь у вуличному концерті візьмуть відомі на весь світ оперні виконавці Оксана Дика, Валентина Плужникова, Євген Орлов, Віталій Білий і Олексій Пальчиков. Виступати вони будуть в супроводі симфонічного оркестру, а також хору Київського муніципального театру опери та балету. Диригент – Віктор Плоскіна.

Організаторами заходу виступають PR-агентство “Дель Арте” і Національне співтовариство театральних діячів України. Ініціатором проекту і художнім керівником став Анатолій Солов’яненко. А концерт підтримує Департамент культури КМДА.

В ході гранд-концерту, глядачі почують музику Пуччіні, Доніцетті, Россіні, Бізе, Гуно, Верді, Сен-Санса і Лисенко.

Відзначається, що вхід на концерт безкоштовний для всіх бажаючих. Потрібно лише дотримуватися маскового режиму і пройти вимірювання температури при вході на майданчик. Варто зазначити, що в зарубіжних театрах, в яких виступають перераховані виконавці, квитки на їх опери зазвичай коштують сотні євро.

Next Post

Выбираем квартиру в новостройке: чек-лист для инвестора

Пт Чер 4 , 2021
Покупка квартиры – это на сегодня уже настолько привычное дело, что мы не воспринимаем его серьезно. Здесь подписал, там поставил печать и все готово. Мы руководствуемся прихотью. Красивый район, многообещающая планировка, вроде бы низкая цена. При этом мы забываем о подводных камнях в виде документации, надежности застройщика и репутации и […]
Покупка квартиры

Можливо ви пропустили?