У Києві співробітник УДО побив танцюриста, нападника відсторонили від виконання обов’язків

побиття

У Києві 1 серпня танцюриста шоу-балету DOROFEEVA побили біля нічного клубу. Нападник виявився чинним військовослужбовцем Управління державної охорони України (УДО), повідомляє прес-служба УДО.

“1 серпня у соціальній мережі Facebook була поширена інформація про факт побиття Євгена: танцівника шоу-балету DOROFEEVA колишнім військовослужбовцем УДО України. Ми ретельно перевірили цю інформацію та повідомляємо, що дана особа є не колишнім, а діючим військовослужбовцем УДО України. За даним фактом керівництвом Управління призначено службове розслідування, обставини події з’ясовуються”, – зазначено в повідомленні в соцмережі Facebook.

На час проведення розслідування військовослужбовця відсторонено від виконання службових обов’язків.

В УДО наголосили, що нададуть усю необхідну допомогу правоохоронним органам і сприятимуть у проведенні досудового розслідування.

“Крім того, Управління надасть необхідну допомогу для лікування Євгенія”, – наголошується в повідомленні.

Раніше в соціальних мережах поширилася інформація про те, що танцюриста побили на виході з нічного клубу “Ліфт”. Як повідомила співачка Надія Дорофєєва в соцмережі Facebook, у нього крововилив у мозок, його ввели в медикаментозну кому.

Next Post

На Харківському шосе виділили смугу для громадського транспорту

Пн Сер 2 , 2021
Цими вихідними на Харківському шосе, від Дарницької площі до вулиці Привокзальної, встановили смугу для руху громадського транспорту. Про це повідомляє заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густєлєв. «Завдяки запровадженню виділеної смуги для руху транспортних засобів на Харківському шосе з’єднуються 3 лівобережні райони столиці — Деснянський, Дніпровський і Дарницький та правий берег столиці. Довжина смуги — 3 км в обидва […]
смуга

Можливо ви пропустили?