Винник «закликав до миру» в російському відеокліпі (відео)

Український співак Олег Винник приєднався до проекту російської музичної групи, мета якого – «закликати людей об’єднатися і мирно існувати». Відео оприлюднила музична група «Всім мир519» на YouTube.

«Я не хочу, щоб батьки оплакували своїх дітей. Я не хочу, щоб молоді дружини ставали вдовами. І я не хочу, щоб страждали діти. Давайте не забувати, що ми прийшли в цей світ, щоб навчитися любити, а не відбирати життя один у одного. Всім мир! »- сказав Олег Винник, який в відео позує в білій футболці з назвою флешмобу.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=IOwQHU8AxSo

У кліпі, крім українського виконавця, взяли участь і російські зірки, прихильники президента РФ Путіна. Так, до проекту приєдналися Валерій Сюткін, Олексій Кортнєв, Сосо Павліашвілі, Нонна Гришаєва, Валерія, Ігор Крутой, Дмитро Маліков і інші російські зірки, а також французька легендарна співачка Мірей Матьє.

Нагадаємо, що, зокрема, співачка Валерія, яка також приєдналася до цієї «акції», підтримує разом з чоловіком незаконну анексію Криму, а актриса Нонна Гришаєва незаконно відвідувала півострів. Співак Клявер разом з Лолітою виступали в Криму в 2019 році.

https://www.youtube.com/watch?v=s9fTuu0CCIo

У прес-службі українського артиста повідомили, що Винник приєднався до Міжнародного проекту ООН, який був запущений в Міжнародний день миру 21 вересня і що Олег Винник «неодноразово висловлював свою тверду громадянську позицію і виступав на підтримку миру в нашій країні і в усьому світі».

«Рішення підтримати міжнародний проект, який був запущений в Міжнародний день миру, не йде в розріз з життєвої і патріотичною позицією артиста. За умовами проекту, учаснику необхідно було самостійно зняти на камеру те, що він хоче сказати на захист миру на планеті, і вимовити фразу: “Всім Мир” – на рідній мові », – йдеться в заяві прес-служби артиста.

1 thought on “Винник «закликав до миру» в російському відеокліпі (відео)

  1. Дело конечно личное, но оценить и взвесить надо все плюсы и минусы. Тем более если вам не горит не стоит торопить с выбором того что может не подойти именно для вас.

Comments are closed.

Next Post

Перейменування вулиць Києва: які очікуються зміни

Пт Вер 27 , 2019
Комісія з питань найменувань при Київському міському голові підтримала кілька пропозицій громадськості про зміну назв скверів та вулиць столиці. Зокрема, перейменування з радянськими назвами чекають насосні станції «Київводоканалу» та резервуар питної води в районі Поштової площі. Про це повідомив член Комісії з питань найменувань Тиміш Мартиненко-Кушлянський на своїй сторінці у Facebook. Трьом скверам у Києві […]
переименование улиц

Можливо ви пропустили?