Поліція назвала можливу причину вбивства працівниці Верховної Ради

Смерть працівниці гардеробу Верховної ради України наступила через удушення.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Як зазначається, вчора жінку з ознаками насильницької смерті знайшли на кукурудзяному полі між селищами Вільна і Юрівка (Київська область). За попередньою версією, гардеробницю задушили. Поліція повідомляє, що для встановлення остаточних причин смерті тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи.

“За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Наразі тривають оперативно-розшукові заходи по встановленню та затриманню осіб, причетних до даного злочину”, – йдеться в повідомленні.

РБК-Україна писало, що в понеділок в поліцію звернулися родичі працівниці гардеробу Верховної ради Антоніни Шпір щодо її зникнення. Правоохоронці знайшли тіло жінки через два дні.

Next Post

Побачити історію. Мозаїка часів Київської Русі в Софійському соборі

Пт Лип 5 , 2019
Легенда говорить, що допоки стоїть Оранта – буде стояти Київ. Можливо, в ній є частка істини. Оскільки це грандіозне мозаїчне зображення Богоматері вже більш ніж тисячу років прикрашає склепіння Софійського собору. І не дивлячись на всі випробування, що випали на долю Києва за цей час, він теж вистояв, став ще красивішим, більшим, […]

Можливо ви пропустили?