Погода на 17 листопада: в Києві піде перший сніг

В у вівторок, 17 листопада, в Києві буде переважно хмарно з проясненнями, а ввечері синоптики обіцяють сніг, який, до слова, вже засипає схід України. Температура повітря підніметься до 2 градусів вдень.

17 листопада з ранку і до самого вечора небо в Києві буде приховано за хмарами. Увечері очікується сніг. Температура повітря протягом дня підніметься до 0 ° C. Вночі опуститься до -3 ° C.

У східних областях також буде сніжити, на дорогах з’явиться ожеледиця, температура вночі та вдень 1-6° морозу.

На решті території без істотних опадів, лише вдень у західних, Одеській та Вінницькій областях невеликий дощ, в Житомирській та Київській областях невеликий мокрий сніг.

Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла, у західних областях та на Одещині вночі 2-7° тепла, вдень 6-11°. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с

Раніше ми писали, що у Києві скасували шкільні олімпіади.

Next Post

У Києві легковик вилетів з дороги й заблокував рух швидкісного трамваю

Вт Лис 17 , 2020
Чи постраждали в аварії люди – поки невідомо. У Києві ввечері в понеділок сталася чергова ДТП, через яку виявився заблокованим рух швидкісного трамваю Борщагівської лінії. Про це повідомляє “Київ оперативний” на сторінці у Facebook. Як зазначається, на вулиці Борщагівській водій Chevrolet Camaro вилетів з дороги, збив загорожу та вилетів на трамвайні колії. “Рух швидкісного […]
ДТП

Можливо ви пропустили?