Київ отримає 200 нових автобусів з низькою підлогою до кінця 2020 року

До кінця 2020 року Київ отримає 120 нових сучасних автобусів з низькою підлогою довжиною близько 19 метрів і 80 автобусів довжиною 12 метрів.

Про це пише ЦТС з посиланням на інформацію КМДА.

“Ми оновлюємо парк громадського транспорту столиці. До кінця цього року місто отримає 200 нових сучасних автобусів: 80 – завдовжки 12 м і 120 довжиною майже 19 м. Всі автобуси – з низьким рівнем підлоги, відповідають вимогам перевезення маломобільних пасажирів. Поставки відбудуться на умовах лізингу . Першу партію – близько 100 автобусів – ми очікуємо отримати вже в жовтні. Решта – до кінця року “, – повідомив мер Києва Віталій Кличко.

За словами мера, обмеження, які Кабмін ввів через потрапляння столиці в “помаранчеву” зону, не вплинуть на графік роботи громадського транспорту.

“Весь наземний громадський транспорт столиці курсує і курсуватиме за звичним графіком і розкладом, крім транспорту, рух якого тимчасово змінили через ремонтних робіт на дорогах. Головне – люди повинні розуміти, що під час пандемії, громадським транспортом треба користуватися в разі гострої необхідності – щоб доїхати на роботу або у справах “, – додав Кличко.

Також наголошується, що щодня на маршрути столиці виходять 350 автобусів, майже 330 тролейбусів і понад 260 трамваїв комунального підприємства “Київпастранс”.

Next Post

На Печерську почали реставрувати четверту вежу Київської фортеці

Вт Вер 15 , 2020
Реставрація коштуватиме понад 10 мільйонів гривень. На Печерську почалася реставрація 4-ї вежі Київської фортеці, повідомила директорка Департаменту культури КМДА Діана Попова. Посадовиця назвала роботи масштабними і тривалими. Тендер щодо реставрації (протиаварійних робіт) пам’ятки архітектури відбувся у червні цього року, а терміном виконання робіт вказано період з травня по кінець жовтня. Конкурс виграла компанія […]
вежа

Можливо ви пропустили?