У приватному київському пологовому будинку “Лелека” вперше відмовилися від новонародженої дівчинки

Директор Київського приватного пологового будинку “Лелека” Валерій Зукін розповів про те, що вперше в його практиці в елітному медичному закладі батьки написали відмову від новонародженої дитини – дівчинки.

Батьки не захотіли лікувати дівчинку, у якої були проблеми зі здоров’ям. Про це Зукін написав на своїй сторінці в Facebook. Він розповів, що в останній раз стикався з подібною ситуацією багато-багато років тому ще за радянських часів.

“Народилася дитина з не таким вже критичним пороком розвитку. Ситуація вимагає медичної допомоги, але виглядає цілком виліковною. Бувало й гірше”, – розповів лікар.

За його словами, порок до пологів практично не діагностується, але його можна лікувати.

“Ми довго розмовляли. Приводили аргументи. Пояснювали. Марно. Тепер дитина лежить в Лелеці. Одна. І на світі у нєї нікого немає крім Лелеки. І ім’я для свідоцтва про народження їй дала Лелека. Пишу, щоб всі люди задумалися про відповідальність за своїх дітей. Подібні випадки рідкісні, але з якоюсь періодичністю зустрічаються в практиці “, – додав він.

Відзначається, “Лелека” – приватний медичний заклад, ціни на стандартні пологи там стартують з 54 тисяч гривень, а ціна на ведення вагітності стартує з 22 тисяч гривень.

Next Post

Депутата Волошина облили зеленкою під Радою

Вт Лип 21 , 2020
Депутата Олега Волошина від ОПЗЖ облили зеленкою під Радою. У відповідь Волошин вдарив кривдника в обличчя. Зеленкою дісталося і двом депутатам від “Слуги народу”. Як розповіли PavlovskyNEWS активісти, є ветеранами АТО і хотіли покарати Волошина за те, що той “ставить під сумнів суверенітет України”. Поліція вже відвезла до Печерського райвідділу нападників на […]
волошин зеленка

Можливо ви пропустили?