Пішов з життя легендарний вболівальник “Динамо” Парамон

Парамон

У віці 66 років помер визначний вболівальник столичного футбольного клубу “Динамо” Сергій Заборовський, відомий фанам як Парамон. Про це інформує офіційний сайт клубу.

«На 67-му році життя зупинилося серце одного з найвідданіших вболівальників нашої команди – Сергія Заборовського, відомого у динамівській спільноті як Парамон. Шанувальник київського «Динамо» з дитинства, Сергій понад 50 років був символом фанатського руху, втіленням вірності клубу та талісманом киян. Він не пропускав жодного домашнього матчу улюбленої команди та регулярно підтримував “біло-синіх” у виїзних поєдинках, ставши справжньою легендою серед уболівальників» — вказано в повідомленні.

В клубі зазначають, що навіть в останні роки свого життя, незважаючи на серйозні проблеми зі здоров’ям, Заборовський відвідував стадіон, аби побачити гру «Динамо» на власні очі та принести команді удачу.

«Динамо» Київ висловило щирі співчуття рідним Сергія Заборовського.

 

Next Post

Під Києвом зіткнулися три пасажирські автобуси

Пт Гру 10 , 2021
10 грудня під Києвом сталася серйозна ДТП із постраждалими. Так, біля міста Бориспіль зіткнулися три транспортні засоби: автобус Isuzu та два мікроавтобуси. Про це повідомили у патрульній поліції Київської області. Рух у напрямку міста Харкова утруднений. Про кількість постраждалих наразі інформації немає. На місці події працюють патрульні – вони забезпечують […]
ДТП

Можливо ви пропустили?