Через повідомлення про замінування Олександрівської лікарні поліція евакуювала понад 100 осіб, в тому числі хворих

Під час перевірки будівлі і території лікарні ніяких вибухотехнічних речовин і предметів не виявлено.

У Києві правоохоронцям довелося евакуювати понад 100 осіб з Олександрівської лікарні через повідомлення про мінування одного з корпусів. Про це повідомила прес-секретар Печерського райвідділу поліції Оксана Тищенко.

Тищенко зазначила, що під час перевірки будівлі і території лікарні вибухотехнічних речовин і предметів не виявлено.

“Зараз зусилля правоохоронців спрямовані на затримання та встановлення мінера. Інформація про замінування медичної установи не підтвердилася”, – розповіла вона.

Як відзначають в правоохоронних органах, на момент обстеження закладу поліція евакуювала понад 100 осіб, серед яких персонал і пацієнти.

“Хворих було приблизно 70 осіб, адміністрація лікарні перевела їх в інший корпус. Це кардіологічне відділення, тому ми не можемо говорити саме, чи були там хворі на коронавірус”, – зазначила Тищенко.

Крім того, слідчим відділом Печерського правління поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 ККУ ( “Неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян”).

Правопорушника в разі доведення провини буде загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Next Post

В період дії обмежувальних заходів у столиці не будуть відключати гарячу воду споживачам

Чт Кві 9 , 2020
Віталій Кличко під час щоденного брифінгу повідомив, що до кінця карантину гаряча вода не буде відключена. “Щороку одразу після завершення опалювального сезону столичні служби та підприємства починають готуватися до наступного сезону і розпочинають технічні випробування мереж. Проведення гідравлічних випробувань – це не забаганка міської влади, а технологічна необхідність та вимога […]
Виталий Кличко

Можливо ви пропустили?