Суд арештував майора, що п’яним наїхав на трьох курсанток

Шевченківський райсуд Києва взяв під варту на 60 діб майора медичної служби, який сів за кермо п’яним і наїхав на трьох курсанток на території військово-медичної академії. Санкція статті, що застосована до нього, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Про це повідомляє військова прокуратура Центрального регіону.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, – говориться у повідомленні.

Зазначається, що санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Next Post

У п'ятницю в Києві збережеться прохолодна погода

Чт Сер 27 , 2020
У п’ятницю, 28 серпня, в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі + 14 … + 16 градусів, удень + 20 … + 22 градуси. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр. На заході України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря […]
Погода

Можливо ви пропустили?