У Києві розширять мережу залізничного транспорту

Проект Генерального плану Києва передбачає спорудження зовнішнього залізничного обходу від Ніжинського до Коростенського напрямку для пропуску транзитних вантажних потоків, якими в даний час перенасичений столичний вузол залізничного транспорту.

Про це пише ЦТС з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Серед основних заходів розвитку залізничного вузла намічено: будівництво  розв’язки в різних рівнях в районі зупинки пункту “Лівий Берег”. Також заплановано спорудження додаткових головних колій на ділянках: Київ-Деміївський – Дарниця, Жуляни-Глеваха, Київ-Миронівка.

Крім того, планується закрити 66 малодіяльних під’їзних шляхів на 10 вантажних станціях і створити три транспортно-складських комплексу: в районі с. Кожухівка Васильківського району, с. Калинівка Броварського району, м.Українка – в комплексі з новими вантажними районами річкового порту.

Також закриють вантажні станції і двори “Київ-Товарний”, “Київ-Дніпровський”, вантажний двір “Київ-Почайна”, вантажну роботу на ст. “Київ-Пасажирський” і сортувальну роботу на ст. “Дарниця”.

Раніше ЦТС повідомляв, що проект Генерального плану Києва передбачає будівництво двох нових автовокзалів на виїздах зі столиці і припинення експлуатації Центрального автовокзалу, автостанцій “Південна”, “Поділ” та “Дачна”. Нові автовокзали заплановані в районі житлового масиву “Теремки” та в районі Харківської площі. Крім того, пропонується будівництво трьох нових автостанцій – “Новобіличі”, “Троєщина” і “Лісова”, а також реконструкція станцій “Дарниця” і “Полісся”.

Next Post

Антикорупційному суду віддали будівлю "Антонова"

Ср Лип 15 , 2020
Нежитлова будівля в столиці, на проспекті Перемоги, що належить ДП “Антонов”, передається в управління Вищого антикорупційного суду. Президент України Володимир Зеленський підписав Закон “Про внесення змін до Закону України” Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства “Антонов”, який Верховна Рада України ухвалила 18 червня 2020 року. Про це пише ЦТС з посиланням […]
Антонов

Можливо ви пропустили?