На депутатку Вікторію Сюмар напали, коли вона викрила випадки фальсифіацій

Народні депутати від “Європейської Солідарності” приїхали на Петропавлівську Борщагівку, що на Київщині, де їхня колега Вікторія Сюмар викрила фальсифікування результатів виборів місцевим головою Олексієм Кодебським.

Народний депутат від «Європейської солідарності» Вікторія Сюмар заявила, що на неї напали у приймальні голови Петропавлівської Борщагівки на Київщині Олексія Кодебського. Вона стверджує, що виявила «масовий підкуп» і «фальсифікацію» результатів виборів у Борщагівській ОТГ.

Про це повідомляє пресслужба партії.

У будівлі, де відбуваються події, розташована Територіальна виборча комісія, яка приймає протоколи із 17 виборчих дільниць ОТГ, а також одна з ДВК і кабінет чинного голови Кодебського, який водночас є кандидатом на посаду голови ОТГ.

Сюмар заявила, що на неї напали заступник Кодебського та завгосп. «Сьогодні перенесли засідання територіальної виборчої комісії. Я намагалася зайти в кабінет пана Кодебського, щоб попередити його про неприпустимість фальшування. Тут була його секретарка. Я побачила прямо у неї на столі протоколи з мокрими печатками. Я намагалася це сфотографувати. Туди залетіли двоє людей, вони мене грубо виштовхували і дали навіть по ребрах трохи. Я викликала поліцію», — розповіла Сюмар.

Сюмар стверджує, що у приймальні Кодебського виявила «великі суми готівки, списки виборців із підписами, протоколи з мокрими печатками». Вона написала заяву до поліції за фактом перешкоджання діяльності народному депутату.

Next Post

Вибори в Київраду: повний список новообраних депутатів

Ср Жов 28 , 2020
Стало відомо скільки мандатів отримають партії, що пройшли в Київську міську раду за результатами виборів 25 жовтня. “Європейська солідарність” на чолі з Мариною Порошенку отримає 31 мандат. Партія мера Віталія Кличка УДАР – 30 місць. “Едність” Олександра Омельченко – 13 чоловік, “Слуги народу”, “Батьківщина” і ОПЗЖ по 12, “Голос” – […]
КМДА

Можливо ви пропустили?