На Гідропарку догханетри потруїли собак. Дві тварини загинули

догхантери

У Гідропарку в районі спортивного містечка невідомі отруїли двох собак, одна тварина загинула одразу, другу госпіталізували у критичному стані до клініки. Пізніше вона теж померла.

Про цю жахлтву ситуацію розповіли столичні рятувальники Kyiv Animal Rescue Group в Facebook.

Одна із собак була вже якийсь час мертва, але місцевий який повідомив про песика – відмовлявся в це вірити і бачив у собаки ознаки життя.

Друга собака була живою, вона лежала у глибокій калюжі.

Після прибуття екіпаж витяг собаку з води.

“Після надання першої допомоги на місці тварина з ознаками отруєння госпіталізована у критичному стані до клініки Алден-Вет під кураторством Команди. Назвали Марта. У неї була настільки низька температура тіла, що її не могли вимірювати”, – розповіли рятувальники.

Після надання першої допомоги на місці, тварина з ознаками отруєння госпіталізована у критичному стані до клініки Алден-Вет під кураторство Команди. Названа Марта.
Під час вступу була настільки низька температура тіла, що її не виходило вимірювати. Через добу собака могла ходити самостійно, але була млява, дезоорінтована, мала криваві виділення з носа і заднього проходу.
На жаль 9.02 о 18.27 трохи більше ніж через добу після госпіталізації собака померла. Кошти, що залишилися після виплати боргу, клініці підуть на лікування інших підопічних.

 

Next Post

З Андріївського узвозу планують прибрати ятки з сувенірною продукцією

Чт Лют 10 , 2022
Художників і торговців планують перемістити на Пейзажку. З Андріївського узвозу, а також вулиць Десятинної та Володимирської планують прибрати продавців сувенірів та картин. Їх збираються перемістити на Алею художників та Пейзажну алею у строк до 1 березня 2022 року, вказано у протоколі доручення КМДА. За результатами засідання від 31 січня 2022 […]
Андріївський

Можливо ви пропустили?