Коронавірус. Кабмін заборонив проведення пробного ЗНО-2020

Кабмін заборонив проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання через коронавірус.

12 червня було прийнято відповідну постанову.

Йдеться про посилення обмежувальних заходів в освітніх установах, зокрема скасування пробного зовнішнього оцінювання, оскільки допуск до шкіл для участі в ньому буде заборонений через поширення коронавіруса.

Освітній омбудсмен Сергій Горбачов повідомив, що зовнішнє незалежне оцінювання в Україні в цьому році можуть скасувати, але поки остаточне рішення не прийнято.

За його словами, він отримав інформацію від трьох незалежних джерел. “У високих владних структурах готуються документи про скасування ЗНО взагалі”, – уточнив він.

Пробне ЗНО було заплановано на 15 і 17 червня.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання в Україні стартує 25 червня і триватиме до 17 липня, додаткова – з 24 липня по 10 серпня.

Джерело

Next Post

У столиці змінюються умови проїзду для пільговиків

Сб Чер 13 , 2020
У Києві з 1 липня будуть змінені умови надання пільгового проїзду в громадському транспорті. Мер столиці Віталій Кличко заявив, що такі зміни є вимушеними. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації. За словами Кличка, проїзд для громадян, які не зареєстровані в Києві, але мають право пільгового проїзду міським громадським […]
Троллейбус-Киев

Можливо ви пропустили?