У столиці змінюються умови проїзду для пільговиків

У Києві з 1 липня будуть змінені умови надання пільгового проїзду в громадському транспорті. Мер столиці Віталій Кличко заявив, що такі зміни є вимушеними.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За словами Кличка, проїзд для громадян, які не зареєстровані в Києві, але мають право пільгового проїзду міським громадським транспортом, буде здійснюватися за електронним квитком. Однак відшкодування витрат за проїзд будуть здійснювати органи соціального захисту населення за місцем реєстрації людини.

Таким чином, з 1 липня пасажири, які користуються пільгами на проїзд і не зареєстровані в Києві, для проїзду в громадському транспорті столиці повинні:

  • купити квиток в будь-який зручний спосіб;
  • скористатися ним в громадському транспорті;
  • зберегти квиток (у разі придбання паперового QR-квитка), або чек за оплату проїзду або банківську виписку – при оплаті банківською картою;
  • звернутися до органу соціального захисту населення за місцем реєстрації для компенсації витрат на проїзд

Також мер міста зазначив, що пільговики, які зареєстровані в Києві, будуть в подальшому користуватися громадським транспортом за рахунок міського бюджету. Для цього потрібно оформити карту киянина в будь-якому відділенні державного “Ощадбанку”.

Next Post

Відновлення міжнародних авіаперевезень: "Бориспіль" планує 15 рейсів в день

Сб Чер 13 , 2020
Через невеликий попит на квитки компанії можуть скасовувати рейси З 15 червня Україна відновлює міжнародні пасажирські авіаперевезення. Аеропорт “Бориспіль” планує здійснювати 15 рейсів на день. Про це заявив директор “Борисполя” Павло Рябікін. За його словами, великої кількості рейсів цього понеділка не буде. “З понеділка в плані 15 регулярних рейсів, це […]
Бориспіль

Можливо ви пропустили?