У Києві знайшли тіло чоловіка з 18 ножовими пораненнями, нападнику загрожує до 15 років

поліція
Поліція Києва розслідує вбивство 27-річного киянина у Дніпровському районі столиці.

Про це повідомляє Національна поліція.

Сьогодні близько 7:00 на спецлінію 102 зателефонував житець Дніпровського району столиці і повідомив, що на вулиці Новаторів виявив тіло чоловіка без ознак життя.

Судово-медичний експерт виявив на тілі близько 18 ножових поранень та численні забої. Після проведення судово-медичної експертизи буде встановлена причина смерті.

Співробітники карного розшуку Дніпровського управління поліції проводять комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення і затриманя причетних до злочину.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.

Next Post

В Києві учні обговорювали теракт: "Школа 250 запам'ятає цей день назавжди"

Чт Тра 20 , 2021
Кіберполіцейські виявили Telegram-чат, в якому школярі-підлітки в листуванні обговорювали можливість здійснення теракту в одній зі шкіл Києва. В чаті з назвою “Колумбайн – відродження” знаходилося 169 учасників, повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури. Увагу правоохоронців привернула фраза: “Завтра школа номер 250 міста Київ запам’ятає цей день назавжди”. Вона була відправлена ввечері […]
школа 250

Можливо ви пропустили?