На Софійській площі встановлять півтисячі велетенських писанок зі стрічками. ФОТО

8 квітня у самому центрі столиці відбудеться урочисте відкриття VII Всеукраїнського Фестивалю Писанок та Арт-перфомансу “585 Художників”.

Про це повідомляє мистецький проект Folk Ukraine.

“Майже на місяць Фестиваль писанок перетворить великоднє містечко між двома дзвіницями на справжній “Писанковий рай” під відкритим небом. Загалом, фестиваль охопить 3 локації: Софійську, Михайлівську площі та Володимирський проїзд”, – йдеться в повідомленні.

На Софійській площі розміститься виставка з 374 величезних писанок та шатра з 50 тисячами традиційних писанок.

Крім того, в рамках проекту будуть представлені приватні колекції писанок видатних митців.

На Софійській площі також можна буде відвідати Музей з тематичними крижаними скульптурами та навчитися розписувати писанки у зоні майстер-класів.

На Володимирському проїзді розташуються 100 писанок-мальованок виконаних традиційними автентичними візерунками.

3 13 по 23 квітня тут працюватиме Великодній ярмарок завдовжки 500 метрів, де можна буде придбати сувеніри, смаколики, великодню паску та поласувати різноманітними стравами.

А також тематичні фото-зони з гігантськими кроликам та писанковими арт-об’єктами, зелені зони для відпочинку та радіостанція Folk FM.

На Михайлівській площі встановлять 111 писанок-мальованок, авторами яких є діти, тут також працюватиме дитяче містечко з понад десятком атракціонів.

Серед розваг для малечі будуть: колесо огляду заввишки 16 метрів, київська карусель, писанковий лабіринт з яскравих мега-олівців, зона дитячих розваг та багато інших різноманітних активностей.

 

Next Post

Забудовник планує добудувати скандальну "Сонячну Рів’єру"

Нд Бер 12 , 2017
Державна корпорація “Укрбуд” планує повністю добудувати житловий комплекс “Сонячна Рів’єра” на Микільській Слобідці.   Про це йдеться у розслідуванні програми “Схеми”, спільного проекту Радіо Свобода та каналу “UA:Перший”. Попри на кількарічне протистояння громади, міська влада дала дозвіл добудову двох будинків ЖК на Микільській Слобідці. А забудовник не відмовляється від своїх попередніх планів […]
Сонячна рів'єра

Можливо ви пропустили?