У “Динамо” може відбутися третє пришестя Юрія Сьоміна

Керівництво “Динамо” розглядає варіант із запрошенням на посаду головного тренера добре йому відомого російського фахівця Юрія Сьоміна,

Про це повідомляє Dynamo.kiev.ua.

За інсайдерською інформацією, 73-річний Сьомін є одним з головних кандидатів на посаду наставника “біло-синіх”.

Також повідомляють, що всі суперечності та непорозуміння між Сьоміним і президентом “Динамо” Ігорем Суркісом, які призвели до відставки росіянина з київського клубу в 2012 році, залишилися в минулому.

Сам Юрій “Палич” так висловився про можливе повернення в “Динамо”:

“Повернення в “Динамо”? До мене з цього приводу ніхто не звертався”, – цитує Сьоміна sport.ua.

Нагадаємо, Сьомін двічі очолював “Динамо”: з 2007-го по 2009 рік і з 2010-го по 2012 рік. Під його керівництвом столичний клуб у 2009 році виграв чемпіонат і Суперкубок України. Крім того, в тому ж році “Динамо” вийшло в півфінал Кубка УЄФА, де за сумою двох зустрічей поступилося (1:1, 1:2) майбутньому переможцю турніру – донецькому “Шахтарю”.

Останнім місцем роботи Сьоміна був московський “Локомотив”, з яким виграв чемпіонат Росії в 2018 році. Минулого місяця керівництво клубу, незважаючи на численні протести з боку фанів залізничників, відправило Сьоміна у відставку. На його місце прийшов сербський фахівець Марко Ніколич.

Next Post

Владислав Городецький. Історія геніального київського архітектора

Чт Чер 4 , 2020
Гуляючи классичними туристичними маршрутами Києва неможливо оминути увагою будівлі, що побудував Городецький. По-перше, їх дійсно багато, а по-друге – вони вражають. Владислав Городецький (справжє ім`я Лешек Дезидерій) народився 4 червня 1863 року в дворянській родині польського походження на Поділлі. Його рідне містечко називається Шолудьки, зараз це Немирівський район Вінницької області. […]
Будинок з Химерами

Можливо ви пропустили?