На Київщині в магазині будматеріалів стався вибух: є постраждалі

У Білій Церкві Київської області у магазині будівельних матеріалів стався потужний вибух, постраждали двоє працівників. Їх доправлено до реанімаційного відділення лікарні з термічними опіками.

Про це повідомляє поліція області.

Попередня причина події – згущення випарів лако-фарбових виробів, які знаходились у складському приміщенні магазину”, – йдеться в повідомленні.

Також місце вибуху оглянули працівники газової служби, які повідомили, що приміщення не газифіковано.

Поліцейські вилучили з місця події пожежне сміття та інші речові докази. В рамках досудового розслідування призначено низку відповідних експертиз.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Next Post

Рада підтримала у першому читанні законопроект про Держбюджет на 2021 рік

Чт Лис 5 , 2020
Парламентарі ухвалили проект постанови №4000-П, що означає ухвалення у першому читанні законопроекту про Державний бюджет на 2021 рік. За відповідне рішення проголосували 275 народних депутатів України. “Комітетом підготовлено проект постанови ВРУ щодо висновків та пропозицій до законопроекту та таблицю пропозицій суб’єктів законодавчої ініціативи. Комітетом пропонується врахувати повністю або частково 1276 […]
Верховна рада

Можливо ви пропустили?