Як влаштована створена у Києві соцмережа Sl8

Особливість стартапу в тому, що у кожного юзера у соцмережа Sl8 є криптогаманець та всі користуються криптою. Також в Sl8 зараз немає надокучливої реклами.

Ще одна відмінність — новий спосіб підписки на людей. Користувач підписується не на людину в цілому. А на окремі «грані її особистості». Це працює як особистий хештег. Але в графічній формі.

В такий хештег (блок інформації) ніхто не може писати, крім його власника. В Sl8 можна підписатися лише на грань під назвою «інвестор».

Соцмережа Sl8

Замість лайків і сердечок — криптовалюта

«Ось я напишу класний пост в Facebook і отримаю купу картинок-лайків. А так я отримаю якихось $200, чому б і ні?», — каже Дмитро, засновник криптовалюти у інтерв’ю виданню dev.ua. Гроші-лайки можна вивести на криптогаманець.

У мережі є три види токенів. Перший — це бонусні. Їх мережа дарує всім і їх неможливо вивести. Другий — це стейблкоін долара. Третій — SSLX — він може швидко вирости в ціні.

Ідея створити нову соцмережу виникла не на пустому місці. «Facebook хотів створити власну валюту для оплати — Libra. Але я ще 1,5 року тому писав, що їм не дадуть цього зробити. Вони зібрали для співпраці компанії Visa і Mastercard, які прив’язані до банків. Останні їм просто заборонили підтримувати соцмережу», — згадує Дмитро.

Іванов вважає, що криптовалюта вже нікуди не зникне.

Засновник вважає, що те саме згодом робитимуть і Штати. Державам не потрібна конкуренція чи свобода. І якщо з курсом біткоіну виникнуть якісь проблеми, то «ніхто за нього не заступиться». Тому що за цієї валютою немає ні потужної армії, ні спецслужби, ні економіки.

Вже зараз мережа має ряд інвесторів. Мінімальний поріг входження в клуб інвесторів — $200 000.

При цьому Іванов не боїться санкцій з боку регулятора США.

«Якщо ми будемо чесно ставитися до громадян Штатів, то ніяка Комісія з цінних паперів нас не чіпатиме. У нас чесний проект. Тому у нас не буде ніяких проблем», — каже Дмитро.

Амбітні плани

Він додає, що головна мета його проекту — «похоронити Facebook». Стартапер вважає, що ця соціальна мережа давно приносить людям більше шкоди, ніж користі. В першу чергу Іванов має на увазі «стравлювання різного населення між собою».

Через 5 років Дмитро бачить Sl8 як «одну з найбільших соцмереж світу» та розраховує на оцінку в $2 трлн.

Підтримуйте сучасний та вітчизняний продукт вже зараз, ще й з можливістю заробити!

Інвайт: https://sl8.online/invite/3PNzuY

Для того, щоб стати користувачем Sl8 і безкоштовно отримувати криптовалюту на свій гаманець у додатку, потрібно виконати лише кілька простих дій:

Скачайте додаток за лінком вгорі.

Активуйте криптогаманець у додатку (для цього необхідно перекласти в нього 3 XLM (блокчейн Stellar), які можна купити на тій же Binance, WhiteBIT, Kuna або іншій криптобіржі. Або можете попросити когось із друзів перевести ці монети на вашу адресу в Sl8. Хоча, краще відразу реєструйте власні акаунти на біржах криптовалют, тому вони вам все одно знадобляться в майбутньому, щоб виводити отримані кошти в реальні гроші. Нічого не робити :), а просто чекати, коли криптовалюта SSLX буде в достатній кількості, обміняти її за традиційні гроші. Але поки що проект тільки на початку шляху – і про великі гроші говорити не варто.

У соціальній криптоплатформі Slate (Sl8) кожному користувачеві надається можливість багаторазово збільшити свій дохід. І в цьому її величезна перевага перед тим самим Фейсбуком або іншою платформою “минулого століття”.

Щоб розвинути свій обліковий запис і отримати токени, використовуючи соцмережа Sl8:

-активно публікуйте цікавий та якісний контент, за який отримуватимете “лайки” (читайте гроші);
-запрошуйте друзів та знайомих приєднатися до платформи, використовуючи власний інвайт-код;
-беріть участь у розпродажах Вайтліста компанії або ранніх раундах публічного продажу токенів SSLX.

І хоча ніхто не знає майбутнього, але якщо проект Sl8 стане успішним і популярним (а для цього сьогодні є всі передумови), то через якийсь час монети у вашому криптогаманці на Slate можуть перетворитися на реальні мільйони доларів США. Наприклад згадайте історію Біткоіна…

Просто порахуйте самі. На момент написання цієї статті 1 SSLX коштує 1 американський цент. Якщо ціна SSLX підвищиться до $200, як очікують засновники платформи, це складе зростання більш ніж 40 000 разів.

Sl8 з’явилася у 2019 році і працює вже понад 2 роки. Число користувачів постійно і активно зростає. Що ж приваблює людей переходити в нову соц.мережу і в чому важлива відмінність від інших платформ?

Розробники обіцяють не зловживати з рекламою, дають можливість гнучко налаштовувати та персоналізувати новинну стрічку користувача за допомогою “гранів” контенту, різноманітні способи заробітку та безліч інших “фішок” зі сфери крипто-індустрії та сучасних технологій (у тому числі використання NFT) .

А однією з основних причин, яка сильно залучає користувачів у криптомережу Слейт, є велика свобода щодо контенту, що публікується. Цензура, від якої багато хто втомився на тому ж Фейсбуці, чуже поняття для Sl8. Тут допускається повноцінна свобода слова та висловлювання (можна публікувати навіть контент “ню” та 18+). Хоча, це не означає, що в соцмережі правил немає зовсім. Просто вони не є абсурдними та надмірно обмежують.

Соцмережа Sl8

Висновок!

Зі власного досвіду знайомства з першою криптовалютною соц.мережею Slate у нас поки що в основному позитивні враження. Технічно додаток ще у багатьох моментах недоопрацьований і поступається за функціональністю “монстрам”. У той же час розробники активно виправляють помилки та розширюють можливості програми. Застосування криптовалютних технологій може викликати певні труднощі у користувачів, не знайомих із цією сферою. Але розібратися можна досить легко та швидко. А у разі потреби можна звернутися за допомогою у спеціальному Телеграм-каналі.

Після Фейсбука з його “алгоритмами”, Слейт дуже тішить свободою та гнучкістю – налаштувати стрічку справді можна так, що користувач бачитиме тільки те, що він сам хоче. Можливість заробляти за допомогою лайків взагалі є мрією для багатьох блогерів. А автоматична монетизація у вигляді безкоштовної криптовалюти для користувачів – це вже просто вишня на торті.

Next Post

Переміщення російських військ на українському кордоні тепер можна відстежити онлайн

Вт Лют 8 , 2022
В Україні запустили сайт 7.62 project, який відстежує пересування російських військ на кордоні України. Його засновницею та авторкою стала Марго Гонтар – міжнародна журналістка «Голосу Америки» та співзасновниця проєкту StopFake. Про це повідомляє «Детектор медіа». Задум проєкту з’явився в грудні 2021 року. 27 січня цього року проєкт вивели публічно в […]
пересування військ

Можливо ви пропустили?