На 5 пляжах Києва тимчасово заборонено купатись

 

пляжі КиєваВодночас на інших 9 пляжах відпочинок із купанням дозволений.

Про це повідомили на офіційному порталі КМДА.

За даними КП «Плесо», станом на сьогодні, 30 червня, у Києві тимчасово не рекомендується купатися на пляжах: «Веселка», «Тельбін», «Вербне», «Пуща-Водиця», «Троєщина».

Погіршення якості води на цих пляжах спричинено спекою, яка була в столиці протягом останніх декількох днів. Наразі фахівці проводять додаткові дослідження води.

До слова, до літнього сезону 2021 року в Києві підготували та відкрили 14 пляжів. Зокрема:

  • Дніпровський район: «Молодіжний», «Венеція», «Передмістна Слобідка», «Золотий», «Дитячий», «Райдуга», «Тельбін», «Центральний», «Веселка»;
  • Оболонський район: «Вербний», «Пуща-Водиця»;
  • Деснянський район: «Чорторий», «Троєщина»;
  • Голосіївський район: «Галерна».

Цікаво, що інформацію про статус пляжів можна відстежувати за прапорами, які розміщені на кожному муніципальному пляжі столиці. Зелений свідчить про те, що купання дозволено. Жовтий – купатися не рекомендовано. Червоний – не купатися.

Next Post

У Києві змія виповзла з квартири на 4 поверсі та сховалась в авто

Чт Лип 1 , 2021
Плазун покинув тераріум, спустився з четвертого поверху, і сховався в таксі. Змія настільки добре сховалася, що для її звільнення довелося задіяти цілу групу порятунку. Вони частково розібрали автомобіль – демонтували бензобак. Про втечу змії повідомила Команда порятунку тварин. Виявилося, маїсовий полоз утік з однієї з квартир. Він вибрався з погано […]
змія

Можливо ви пропустили?