У Києві затримали чоловіка, який стріляв в перехожих з вікна

 Солом’янському районі Києва поліція затримала чоловіка, який з травматичної зброї стріляв по перехожим. Ніхто не постраждав.

Про це повідомляє поліція Києва в Facebook.

До поліції звернулась жителька столиці та повідомила про те, що на вулиці Академіка Стражеска чутно постріли. З вікна третього поверху стріляв чоловік.

До оселі чоловіка поліція потрапила за підтримки співробітників полку поліції особливого призначення № 1. Під час обшуку правоохоронці виявили предмет, схожий на травматичний пістолет, який чоловік закопав у вазон із рослинами.

Чоловік 1979 року народження раніше був судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

За даним фактом слідчим Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує до семи років ув’язнення.

Next Post

У Києві будуть патрулювати цвинтарі

Пн Кві 20 , 2020
З 20 квітня в Києві поліцейські спільно з представниками Муніципальної варти почали патрулювання у комунальних підприємств, на території яких розміщені кладовища. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. Правоохоронці закликають громадян залишатися вдома, як це рекомендують лікарі, і не порушувати вимоги відповідної постанови Кабінету міністрів України з метою запобігання поширенню […]
поминальні дня

Можливо ви пропустили?