Фонд гарантування продав київський готель-корабель за 42 мільйони

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) реалізував на аукціоні корабель «Готель Баккара», який значився на балансі «ВТБ Банк». За лот виручили 42 мільйони гривень.

«ЦІна 42 млн грн (!) при стартовій в 16 млн, активно на цьому рівні торгувались. Але цікаво те, шо кілька тижнів тому цей готель виставляли зі стартовою ціною 25 млн грн і не прийшло жодного учасника. А за кілька тижнів до цього виставляли за ціною в 30+ млн, і теж нікого не було», – написав гендиректор «ProZorro.Продажі» Олексій Соболєв.

Покупцем активу стало створене у березні 2019 року ТОВ «Будівельна компанія» Активінвестбуд». Її власниками є Юрій Потапов і Сергій Бурка.

Фонд гарантування намагався продати «Готель Баккара» протягом останніх 3 років. Судно побудовано в 2007 році і пришвартовано на Дніпрі у Північно-західній частині Венеціанського острова в Києві.

Джерело

Next Post

У Києві мережу Metro пропонує школярам щоденники з картою без Криму

Пн Сер 12 , 2019
У Києві відвідувачі гіпермаркетів Metro виявили в продажу щоденники для школярів, де зображена карта України без тимчасово окупованого Криму. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив користувач Володимир Бируля. За його словами, з моменту, коли він побачив таке зображення держави, пройшов майже місяць. Він поскаржився і в Metro відповіли, […]

Можливо ви пропустили?