У Київській області сталося жахливе зіткнення легковика та мікроавтобуса, є загиблі і постраждалі

У Київській області, недалеко від селища Глеваха Васильківського району, сталася масштабна ДТП. Volkswagen не помітив мікроавтобуса, що стояв на світлофорі, і врізався в нього.

Як повідомляє Dtp.kiev.ua, на швидкісний одеській трасі водій Volkswagen не помітив маршрутку, що зупинилася на червоне світло в сторону Києва.

“Двоє людей в легковику загинули миттєво. Їх тіла витягували рятувальники ГосЧСчс. У маршрутці багато постраждалих. Пробка в обидві сторони”, – йдеться в повідомленні.

У ГосЧС інформують, що 11 серпня близько 19:00 поблизу смт. Глеваха Васильківського району сталося зіткнення легкового автомобіля і мікроавтобуса. В результаті ДТП загинули 2 людини і постраждали 13 людей.

Next Post

У Києві з'явиться реєстр прибраних вулиць і очищених зливостоків

Пн Сер 12 , 2019
У цьому місяці на сайті «Київавтодору» з’явиться публічний реєстр прибраних вулиць і очищених зливостоків (адреса, дата збирання). Про це повідомляє в Facebook генеральний директор Асоціації «Український екологічний альянс» Олег Костюшко. «Публікація інформації про прибраних вулицях почнеться після узгодження закріплених територій з іншими балансоутримувачами. Кому буде корисна ця інформація? Депутатам Київради […]

Можливо ви пропустили?