У Києві мережу Metro пропонує школярам щоденники з картою без Криму

У Києві відвідувачі гіпермаркетів Metro виявили в продажу щоденники для школярів, де зображена карта України без тимчасово окупованого Криму.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив користувач Володимир Бируля.

За його словами, з моменту, коли він побачив таке зображення держави, пройшов майже місяць. Він поскаржився і в Metro відповіли, що частина поліграфічної продукції надійшла в продаж з помилкою. Вибачилися, заявили про вилучення з продажу браку і покарання винних.

«Папірус» відписав що і так знав про цю неприємність і зажадав їх у дистриб’юторів для подальшої утилізації. Так, чому ж сьогодні я знову бачив їх на тих самих полицях у продажу? Адміністратора не було, консультанти розводили руками … довелося купити, щоб в базі ви бачили який саме товар і коли приніс вам дохід », – написав Володимир.

https://www.facebook.com/vldmr.b/posts/1093025871087733

Напомним, у берегов оккупированного Крыма спасли туристов.

Next Post

У Київській області сталося жахливе зіткнення легковика та мікроавтобуса, є загиблі і постраждалі

Пн Сер 12 , 2019
У Київській області, недалеко від селища Глеваха Васильківського району, сталася масштабна ДТП. Volkswagen не помітив мікроавтобуса, що стояв на світлофорі, і врізався в нього. Як повідомляє Dtp.kiev.ua, на швидкісний одеській трасі водій Volkswagen не помітив маршрутку, що зупинилася на червоне світло в сторону Києва. “Двоє людей в легковику загинули миттєво. […]

Можливо ви пропустили?