Будинки старовинного заводу в Києві зруйнували без дозволу Мінкульту

Протасів

Знесення старовинних будівель сухарного заводу в Києві на вулиці Протасів Яр, 3 було зовсім незаконним, забудовник, який тут розпочне невдовзі масштабне будівництво, діяв, не отримавши всіх дозвільних документів.

Як повідомляє The Village України, Міністерство культури не погоджувало проєкт будівництва і не видавала ніяких дозволів архітекторам. Варто підкреслити, що хоч будівля і не є пам’яткою, проте вона знаходиться в зоні історичного ландшафту. І перш, ніж проводити будь-які роботи на цій території необхідно отримати дозволи Мінкульту.

“Електронна база даних документообігу Міністерства культури та інформаційної політики України не містить відомостей про наявність узгодження проєктної документації”, – повідомили у відомстві.

Next Post

Як виглядає площа біля метро Арсенальна після реконструкції

Ср Гру 30 , 2020
У Києві завершили першу чергу реновації Арсенальної площі та відкрили публічний простір біля метро. Перша черга реконструкції коштувала компанії A Development 22 мільйони гривень. Стару бруківку замінили на німецький клінкер [плитка з обпаленої глини], встановили лави, нове енергозберігаюче освітлення і врахували потреби маломобільних людей. Про це повідомляє Хмарочос. Старий камінь на вході до […]

Можливо ви пропустили?