У Києво-Печерський лаврі виявлено 4 випадки зараження коронавірусом

У Лаврі були посилені карантинні заходи.

У Києво-Печерській лаврі зафіксували 4 випадки коронавируса.

Про це на брифінгу сказав мер Києва Віталій Кличко.

Прес-служба Лаври повідомляє, що у зв’язку з поширенням на території України коронавіруса були посилені карантинні заходи.

Виходячи з цього в Свято-Успенській Києво-Печерській лаврі з цього моменту і до офіційного закінчення національного карантину богослужіння будуть відбуватися в закритому режимі (з онлайн-трансляцією), без участі прихожан і паломників.

Брати обителі продовжують підносити в храмах монастиря сугубі молитви “під час згубної пошесті”, щодня молитися за тих, хто вже захворів на цю хворобу, і за лікарів, які борються за життя наших співгромадян.

У період карантину в лаврі відбуваються всі статутні богослужіння і будуть проводиться відеотрансляції богослужінь великих свят, суботніх та недільних днів, Страсної седмиці.

Джерело

Next Post

Для безхатченків в Києві облаштували житло і пункти харчування біля вокзалів

Пн Кві 6 , 2020
На час карантину через коронавірус для безхатченківв Києві облаштували житло. Ті, хто залишилися без даху над головою, можуть розміститися в Будинку соціального піклування на вулиці Суздальській. Про це під час прес-конференції 6 квітня розповів мер столиці Віталій Кличко. “Дійсно, бездомні – вразлива категорія населення. Їм складно дотримуватися норм елементарної гігієни. […]

Можливо ви пропустили?