Під Києвом діти придумали вбивство і заявили про це в поліцію

Під Києвом діти пожартували про вбивство чоловіка і тепер їх батькам доведеться заплатити штраф.

Як повідомили в прес-службі поліції Київської області, до правоохоронців по телефону подзвонили невідомі, які повідомили, що в селі Гора Бориспільського району виявлено тіло без ознак життя з ножовим пораненням. На місце події негайно прибули поліцейські. Але інформація про вбитого не підтвердилася. Зате були встановлені особи, що дзвонили.

«Ними виявилися четверо неповнолітніх, віком 12-14 років, які відпочивали на озері в селі Мала Олександрівка та вирішили таким чином розважитися», – повідомили в поліції.

За такі витівки працівники поліції склали на батьків жартівників адміністративні протоколи за частинами 1, 3 ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків по вихованню дітей), які будуть спрямовані на розгляд до суду.

Джерело

Next Post

ДАБІ заборонила будувати третю чергу Київського зоопарку

Ср Чер 10 , 2020
Державна архітектурно-будівельна інспекція України відмовилася видавати дозвіл на будівництво третьої черги Київського зоопарку через відсутність всіх необхідних документів та невідповідність звіту по проектної документації вимогам законодавства.  Повідомляється, що в ДАБІ вказали на невідповідність експертного звіту щодо проектної документації вимогам законодавства. Зокрема, сам звіт нібито не завірений належним чином. Крім того, […]
Зоопарк

Можливо ви пропустили?