Подробиці вбивства Олександра Дерев`янко: імена зловмисників та їх план

вбивство Дерев'яненко

Стали відомі деталі жорстокого вбивства відомого українського музиканта Олександра Дерев’янка у Києві. На той світ артиста відправив чоловік, який брав у нього уроки гри на гітарі.

Про це пише “Страна” із посиланням на власні джерела у МВС.

Як вдалося з’ясувати журналістам, злочинці душили Дерев’янка грифом від гітари.

Нападниками були 35-річний фітнес-тренер Денис Мамедов, який напередрдні брав уроки гри на гітарі у музиканта, та 31-річний переселенець з Луганська Юрій Туманський. Відомо, що Дерев’янка душив особисто Мамедов.

Після того, як чоловік помер, злочинці обмотали його тіло поліетиленом, щоб згодом не пішов трупний запах, та повезли до гаражного кооперативу в Борисполі. Там вбивці збиралися залити труп бетоном у підвалі, однак не встигли — їх затримали правоохоронці.

Повідомляється, що Мамедов вирішив втертися у довіру до Дерев’янка, щоб мати доступ до його помешкання та можливість здійснити вбивство без зайвих свідків. Відтак злочинець розшукав музиканта і попросив навчити його грати на гітарі. При цьому Мамедов сказав, що вчиться для того, аби в майбутньому зробити романтичне освідчення дівчині.

Щоби замести сліди і не дати підстав правоохоронцям розшукувати Дерев’янка, злочинці хотіли зімітувати виїзд музиканта на територію “ЛНР” після того, як заллють бетоном його труп. За їхнім задумом, після такої афери чоловіка вважали би зниклим на окупованій території.

Зазначається також, що з квартити жертви вбивці вивезли цінні гітари і документи на дві квартири. Далі злочинці планували підробити дарчі документи і продати помешкання.

Злочинцям загрожує довічне позбавлення волі.

Раніше ми повідомляли, що чоловік, який в ДТП вбив чотири людини на Столичному шоссе, отримав 10 років ув`язнення.

Next Post

У Києві затримали нотаріуса на хабарі в 1,2 млн гривень

Нд Гру 6 , 2020
Нацполіція затримала нотаріуса Київського міського округу на хабарі майже 1,2 мільйона гривень. Про це повідомили на сайті Національної поліції. Затримали також і посередника. Обом уже повідомлено про підозру. Санкцією статті передбачено покарання до восьми років позбавлення волі. Майже 1,2 мільйона гривень «винагороди» вони вимагали за сприяння у безперешкодній державній  реєстрації речових […]
нотаріус

Можливо ви пропустили?