Київська школа потрапила в скандал через пропаганду щодо подій в Одесі

У київській школі №49 фанатка “русского мира” закликала дітей плакати по людям, загиблим в результаті подій в Одесі 2 травня 2014 року.
Запис опублікував в Twitter блогер Zello-XOXMA, обурившись тим, що “ватно-сатанинська пропаганда щодо подій в Одесі вливається в незміцнілі уми школярів” прямо в українській столиці.
“Хочу, щоб ви пам’ятали про ті події. Пам’ятайте і плачте. Будьте гідні. Всі загиблі в будинку профспілки 2 травня, будьте гідні”, – закликала жінка дітей.

49-я школа м.Києва….. в мене немає слів….#міністросвіти

Posted by Den Jordan on Neljapäev, 2. mai 2019

“Где СБУ? Это их клиент. Деятельность этой колорадской самки направлена против государства Украина”, – возмутился блогер.

Next Post

У Києві побудують центр захисту тварин із ветлікарнею, готелем і притулком для котів і собак

Пт Тра 3 , 2019
У Дарницькому районі на вулиці Автопарковій зведуть центр захисту тварин. Відповідний проект будівництва затверджено розпорядженням КМДА № 732. У техніко-економічних показниках проекту враховано експертний звіт товариства з обмеженою відповідальністю «Українська міжрегіональна будівельна експертиза». Зокрема, передбачено чотири пускових комплекси. Під час першого, протягом 17-ти місяців, заплановано звести 4-поверхову ветеринарну лікарню, розраховану на […]

Можливо ви пропустили?