Як виглядає площа біля метро Арсенальна після реконструкції

Фото: Ярослав Діденко / Facebook

У Києві завершили першу чергу реновації Арсенальної площі та відкрили публічний простір біля метро.

Перша черга реконструкції коштувала компанії A Development 22 мільйони гривень. Стару бруківку замінили на німецький клінкер [плитка з обпаленої глини], встановили лави, нове енергозберігаюче освітлення і врахували потреби маломобільних людей. Про це повідомляє Хмарочос.

Фото: Пресслужба A Development

Старий камінь на вході до підземного переходу замінили на лабрадорит. Він менш слизький, що допоможе уникнути виникнення ковзанки під час морозів.

Також провели реставрацію Микільської брами Київської фортеці і прилеглу до неї територію. Далі планують відновити будівлю Військової комендатури в продовження проєкту A-Station, в межах якого старі будівлі наділяють новими функціями. У планах – світломузичний фонтан. Замість аварійних дерев висадили саджанці дубів і беріз.

Фото: Пресслужба A Development
Реконструкцію площі біля станції метро Арсенальна почали цього року і планують повністю завершити до літа 2021 року.

Next Post

"Підстав для недопущення репера Моргенштерна на гастролі в Україну немає”, – СБУ

Ср Гру 30 , 2020
СБУ перевірила російського репера на прізвисько Моргенштерн та заявила, що причини відмовити йому у візиті до України відсутні. Про це повідомила пресслужба СБУ у відповідь на запит видання “Радіо Свобода”. На підставі запиту організатора гастрольних заходів (станом на кінець липня ц.р.) здійснено перевірку запитуваного Вами громадянина РФ. Організаторам повідомлено, що на момент […]
Моргенштерн

Можливо ви пропустили?