В Маріїнському парку проходить акція “Прокатимось”

Сьогодні в Києві проходить акція “Прокатимось”, за допомогою якої активісти хочуть зрозуміти чи може президент України Володимир Зеленский проїхати з будинку в Офіс президента на велосипеді.

За словами організатора велопробігу Андрія Луганського, учасники акції вирішили перевірити на власному досвіді той же маршрут, яким Зеленский їздить на роботу, тобто починаючи з Маріїнського парку до Банкової, де розташований Офіс президента.

“Багато людей в Україні голосували саме за “Голобородько”, не за Зеленского. Тому що Зеленский це актор, а Голобородько зробив все в Україні класно і круто. І “Голобородько” їздив на роботу на велосипеді, і його символ – це велосипед. І ось ми вирішили з’ясувати, чи можна їздити на роботу Голобородько на велосипеді, зараз замість нього, я так розумію, Зеленский. Чи може Зеленский їздити на роботу без кортежів, я надивився цих кортежів – 42 машини, якось незрозуміло, навіщо і для чого?”

Джерело

Next Post

У Києві мікроавтобус на швидкості протаранив два авто і тягнув їх десятки метрів

Пн Тра 11 , 2020
В понеділок, 11 травня, біля автозаправної станції на вулиці Велика Васильківська в столиці сталося масштабне ДТП. Водій мікроавтобуса “Опель” врізався в автомобілі, що стоять на світлофорі. Фото і відео аварії опубліковані на Facebook- сторінці “ДТП. Київ”. За свідченням очевидців, водій буса не помітив автомобілі “Шкода” і “Кіа” , що стояли […]
ДТП

Можливо ви пропустили?