В Києві в Маріїнському парку проведуть акцію до Всесвітнього дня надання першої допомоги

У суботу, 14 вересня, в Маріїнському парку (основна локація – літня естрада «Ракушка») відбудеться інформаційно-розважальна акція до Всесвітнього Дня надання першої медичної допомоги. У заході візьмуть участь кращі медики столиці.

Акція буде проходити з 11:00 до 14:00. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

У програмі заходу просвітницькі програми, майстер-класи, інтерактивні ігри, лотерея, інформування та консультування жителів Києва, вимір артеріального тиску, конкурси, змагання, ознайомлення з оснащенням автомобілів екстреної медичної допомоги типу С, В і багато іншого.

В акції візьмуть участь представники установ охорони здоров’я, медичних коледжів, Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва, Київської міської організації Товариства Червоного Хреста України, Спілки Самаритян України Київського об’єднання, благодійної організації «Членська БО Мальтійська служба допомоги міста Києва».

Next Post

Столичні комунальники кажуть, що шматки мосту не трощили жодних автівок

Сб Вер 14 , 2019
У КП “Київавтошляхміст” відкидають звинувачення в тому, що у столиці шматок мосту впав на автомобіль, який під ним проїжджав. Відповідну заяву оприлюднено на сторінці комунального підприємства у Facebook. “Сьогодні у ЗМІ з’явилася інформація, що в Києві обвалився черговий міст, і підтвердженням цього є заява автовласниці про понівечене лобове скло в результаті […]

Можливо ви пропустили?