Під Києвом мати вбила новонароджену дитину і викинула її в лісосмузі

Під Києвом в лісосмузі біля міста Фастів перехожі виявили тіло новонародженої дитини. Вони повідомили про подію в поліцію. Попередньо, горе-мати викинула малюка відразу після пологів.

Інцидент трапився в суботу, 21 грудня. Про це Інформатор дізнався від прес-служби поліції Київської області.

У ЗМІ з’явилася інформація про те, що багатодітна мати народила дівчинку в гуртожитку, після цього загорнула дитину в тканину і викинула. Але прес-секретар поліції Київської області Микола Жукович це не підтвердив.

Він повідомив, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 117 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Next Post

Серце київської фотографії на Прорізній

Пн Гру 23 , 2019
Зараз зробити фотографію напрочуд просто. Для цього взагалі не треба прикладати зусиль. Проте сто років тому це була серйозна задача. Потрібно було завітати до фотоательє, витрачати час і кошти. Але результат того вартував. З історією київської фотографії тісно пов’язаний будинок номер 23а по вулиці Прорізній, у центрі міста. Цей 4-поверховий […]

Можливо ви пропустили?