У Києві ЖЕК похвалився ремонтом, який мешканець зробив сам

ліфт

Керуюча компанія Оболонського району привласнила собі заслуги мешканця будинку, який замінив ліноліум у ліфті.

Про це повідомляють Telegram-канали.

Чоловік оприлюднив скріншот своєї переписки із представниками компанії, у якій йому продемонстрували виконану ним же роботу.

Як стало відомо, впродовж кількох місяців мешканець будинку просив компанію з обслуговування замінити лінолеум в ліфті. Однак на його скарги ніхто не реагував, і мешканець вирішив усе зробити самостійно.

ліфт ліфт

Чоловік витратив власні кошти і таки перестелив покриття. Після цього співробітники компанії надіслали йому фото оновленого ліфту й повідомили, що виконали його прохання.

Киянина вкрай здивував такий поворот, і він нагадав, що всі роботи виконав власноруч і за свої ж гроші. Проте керуюча компанія намагалася переконати чоловіка і надіслала йому фото з журналу працівників “Промкомплекс”.

У кінці розмови керуюча компанія подякувала мешканцю за небайдужість до стану під’їзду, проте за ситуацію не вибачилася.

Next Post

Офіс-менеджер: посадові обов’язки, заробітна плата та переваги

Чт Лис 18 , 2021
З метою оптимізації офісної діяльності, підвищення ефективності праці та продуктивності виконання поставлених перед працівниками завдань вузькі фахівці повинні бути звільнені від зайвої роботи. І для цього в компаніях почали з’являтися посади офіс-менеджерів. Фахівці займають одну з провідних ролей у великих і дрібних фірмах. Вони відповідають за управління та адміністрування роботи […]
Офіс Менеджер

Можливо ви пропустили?