Екс-прокурор Юрій Луценко розповів, що хворіє на рак

Екс-генпрокурор Юрій Луценко розповів, що захворів на рак. Щоб подолати хворобу він лікувався в Україні та Німеччині.

Про це Луценко повідомив на своїй особистій сторінці в соціальній мережі фейсбук.

Так, колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко зізнався, що у нього діагностовано онкологічне захворювання. Політик зазначив, що вже активно займається боротьбою з хворобою.

“У день Віри, Надії, Любові закінчився хірургічний етап моєї онкозахворювання. Дякую українським і німецьким лікарям. Позаду і 8-годинна операція, і дні болю. Попереду – хіміотерапія”, – написав Луценко.

Також Луценко з надією зазначив, що все буде добре і він переможе недугу. Також він зазначив, що не планує залишати політику.

“Дорогі друзі, все буде добре. Тому що я знаю, як вас багато і які ми разом сильні. Шановні вороги, які не розслабляйтеся. Я залишаюся в політиці і не відступлю від передової. Ven seremos!” – додав він.

Next Post

У київському інтернаті для особливих дітей постраждали від жорстоких побоїв хлопчики-аутисти

Ср Вер 30 , 2020
У київському дитячому інтернаті для особливих дітей персонал спробував приховати від батьків хлопчиків-аутистів НП, яка з ними сталася. Дітей доставили в лікарню без відома їхніх родичів і довго не повідомляли про те, що сталося, очевидно сподіваючись, що сліди побиття пройдуть. Святошинський дитячий будинок-інтернат, розташований у столиці за адресою вулиця Котельникова, […]

Можливо ви пропустили?