Пораненим бійцям ООС в столичному госпіталі потрібна допомога

В Головний військовий клінічний госпіталь прибув новий борт з пораненими бійцями ООС, серед яких є і важко поранені. Їм потрібна допомога. Про це повідомляла волонтер Наталя Юсупова на своїй сторінці в Facebook.

«Війна не закінчується, багато загиблих і багато поранених. Кожен день лікарі роблять складні операції і медперсонал піклується про воїнів, при цьому все ще є відсутні позиції », – розповіла Наталя.

Здати донорську кров для бійців ООС можна з понеділка по четвер, з 9:00 до 18:00 в Центрі крові на вулиці Госпітальній, 18.

Також потрібні вода, соки, кава, чай, цукор, ковбаса, сир, солодке;

з одягу – футболки, шорти, спортивні костюми.

З ліків завжди потрібно знеболюючі дексалгін і кетанов в ампулах. Крім того, бійцям в госпіталі потрібні пелюшки під рани, шампуні, рушники, бритвені станки, шкарпетки і нижня білизна.

Номер картки «Приватбанку» для фінансової допомоги: 4627 0551 5008 4795 – Ветвицька Наталя.

«Нічого у нас не буває зайвим, ми також відсилаємо посилки на передову. У цьому місяці вийшло більше 100 000 грн на операції, на уколи в коліна дорогі і на реабілітацію. Частина суми пішло на покупку одягу та взуття », – розповіла волонтер.

Передати волонтерам необхідні речі, продукти і ліки можна у відділенні травматології військового госпіталю за адресою: вулиця Госпітальна, 18.

Next Post

Через будівництво на Воскресенці частина Києва може залишитися без води, - «Київводоканал»

Чт Лип 25 , 2019
На столичній Воскресенці біля Деснянської водопровідної станції почалася підготовка до будівельних робіт. У «Київводоканалі» побоюються, що це будівництво може загрожувати роботі станції, яка постачає воду більшу частину міста. Під ділянкою, який забудовник вже почав захищати бетонним парканом, проходять водоводи Д = 1200-1400 мм. Вони транспортують воду з водозабірного ковша на […]

Можливо ви пропустили?