У Києві відкрили благодійну виставку на підтримку полонених моряків

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

“Сьогодні у Києві відбулося офіційне відкриття виставки картин на підтримку військовополонених моряків. Проведення цього заходу організувало Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України спільно з Командуванням Військово-Морських Сил Збройних Сил України, Національним військово-історичним музеєм України, Національним історико-архітектурним музеєм «Київська Фортеця» та рідними військовополонених українських моряків”, – йдеться у повідомленні.

Метою проведення виставки є привернення уваги суспільства до протиправних дій російського уряду щодо незаконного утримання українських військових у російських в’язницях, а також полонених.

“Три місяці наші хлопці знаходяться в полоні. Це дуже важка історія, але українська влада, попри всі ці непрості процеси, докладатиме усіх зусиль, щоби країна-агресор понесла повну відповідальність за ці злочини”, — зазначила на заході перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

Картини більше двох місяців писали художники з усіх куточків України, взявши за приклад роботу Беати Куркуль «Маленький кораблик, повертайся додому», намальовану у перші дні полону. Художники відтворили їх кожен у своєму стилі і зі своїми емоціями.

Картини будуть подаровані морякам після їх звільнення.

Джерело: Інформатор

 

Next Post

У Києві затримали фотографа-педофіла

Пн Лют 25 , 2019
Поліцейські припинили злочинну діяльність 51-річного чоловіка, який в якості професійного фотографа підшукував неповнолітніх дівчат і схиляв їх порнозйомок з ним і його 22-річним спільником. Відзнятий матеріал зловмисник збував через інтернет в країни Європейського Союзу, Азії та країн Америки. Про це повідомляє відділ комунікацій Нацполіціі. За статеві зносини з неповнолітніми зловмисник […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?