Під Радою тисячі українців протестують проти продажу землі (ФОТО)

Тисячі противників продажу сільськогосподарської землі сьогодні пікетують будівлю Верховної Ради України.

Про це з місця події повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа.

Захід проводить «Національний штаб захисту рідної землі», в який об’єдналися небайдужі громадяни та активісти політичних партій і громадських організацій.

Протестувальники заявляють, що «намір продати 72% території країни» підриває національну безпеку, а також суперечать волі людей, три чверті з яких виступають проти ринку землі. Вони вимагають від Володимира Зеленського зняти з розгляду ВРУ всі законопроекти, які дозволяють розпродаж вітчизняних чорноземів, а перед прийняттям будь-яких «земельних» законів провести всеукраїнський референдум.

На пікет під Радою зібралося щонайменше вісім тисяч людей. Серед них чимало активістів «Батьківщини», «Свободи» і «Національного корпусу». На їхніх банерах майоріють гасла «Наслідки продажу землі зачеплять кожного!», «Ні – земельній мафії!», «Фермери проти дерибану землі!», «Дерибан землі – геноцид українців!».

Прилеглі до парламенту вулиці перекриті. Зокрема, правоохоронці перекрили вул. Грушевського від Кріпосного перевулку до вул. Содової та вул. Шовковичку від вулиць Інститутська до Грушевської.

Фото – Роман Пєтушков

1 thought on “Під Радою тисячі українців протестують проти продажу землі (ФОТО)

  1. Если уж протестовать под Верховной Радой, то чем лучше Киевская городская «рада», депутаты которой год за годом спокойно деребанят землю? И никто им за это ничего не может сделать. Киеврада – это государство в государстве, на которое нет управы! Это просто сборище лоббистов, продвигающих интересы ЗЛОбудовныков. Творят что хотят, при этом оставаясь полностью безнаказанными. Вдумайтесь в механизм приватизации земли Киеврадой (на их сайте kmr.gov.ua есть все документы о порядке сего действа). Человек подаёт документы, а «депутаты» решают, кому давать, а кому нет. По чисто субъективным, коррупционным критериям. Выдают «своим», зачастую в сговоре. Всё это больше напоминает бандитские сходки и рейдерство, причём более-менее узаконенное! Если у вас нет «мохнатой лапы» в земельной комиссии Киеврады, то вам ничего не светит, в подавляющем большинстве случаев. Не дадут ничего, а при случае и отобрать могут. Почитайте, в Интернете полно статей о земельных махинациях в Киеве. И всё это прекрасно «гармонирует» с образом «великого» мэра-боксёра, всё это покрывающего! Жуть. Вы не представляете, какую «Уганду» кличкоманда построила в столице Украины! Почитайте, сколько было возбуждено дел и хоть одно доведено до конца?! И это столица. Лучше бы эта Киеврада вообще не работала и не собиралась на свои дурацкие заседания (следующее из которых начнётся утром 19-го декабря).

Comments are closed.

Next Post

ПІД КИЄВОМ ОБСТРІЛЯЛИ АВТОМОБІЛІ ВІЙСЬКОВИХ

Вт Гру 17 , 2019
У селі Віта-Поштова під Києвом п’яний чоловік на зупинці відкрив стрілянину по військових автомобілях. Про це повідомляє група “Віта-Захист” у Facebook. “На зупинці громадського транспорту (навпроти сільради) невідомий з явними ознаками алкогольного сп’яніння відкрив стрілянину з пістолета по проїжджаючих військових автомобілях”, – йдеться у повідомленні. В результаті чоловік був затриманий перехожими […]

Можливо ви пропустили?